Menu

Team

Het gezicht achter Engberts Podotherapie

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de opleiding podotherapie in Eindhoven. Ik ben in loondienst gaan werken bij ‘podotherapie van der Luit’ en ‘podotherapie de Haas’ (later podotherapie H&L). Nadat ik een tijdje als podotherapeut aan het werk was wilde ik mijn kennis graag verbreden. Daarom heb ik de opleiding podoposturale therapie gevolgd naast mijn werk. Op dit moment volg ik de 2-jarige post HBO opleiding tot sport podotherapeut welke ik begin 2019 af zal ronden.
In 2016 kwam er praktijkruimte beschikbaar bij sportschool Oxygym in Veendam (waar o.a. ook fysiotherapie, cesartherapie, voedingsadvies en logopedie gevestigd is) Die kans wilde ik heel graag benutten om mijn eigen praktijk te beginnen.

Afsprakenbalie

De telefoon wordt doorgaans aangenomen door de afsprakenbalie. U kunt iedere werkdag bellen. U kunt ook altijd een e-mail sturen met een terugbelverzoek.

Engberts Podotherapie Veendam

Heeft u voet-, knie-, of rugklachten? Heeft u last van ingroeiende teennagels? Twijfelt u over de voetstand van uw kind? Wilt u een diabetes voetscreening? Maak dan een afspraak in de online agenda of telefonisch via 06 – 40 70 77 86

Ga naar contact