Menu

Team

Martine Velthuis-Engberts

Ik ben Martine Velthuis-Engberts. Samen met mijn man en onze twee kinderen woon ik in Wildervank. In 2010 ben ik afgestudeerd aan de opleiding podotherapie in Eindhoven, waarna ik in loondienst ben gaan werken bij ‘podotherapie van der Luit’ en ‘podotherapie de Haas’ (later podotherapie H&L). Nadat ik een tijdje als podotherapeut aan het werk was wilde ik mijn kennis graag verbreden. Daarom heb ik de opleiding podoposturale therapie gevolgd naast mijn werk. Hierna heb ik de post HBO opleiding tot sport podotherapeut gevolgd. Ook heb ik me verdiept in de podo-manuele therapie.
In 2016 kwam er praktijkruimte beschikbaar bij sportschool Oxygym in Veendam. Die kans wilde ik heel graag benutten om mijn eigen praktijk te beginnen.
In april 2020 is de praktijk verhuisd naar het mooie nieuwe gezondheidscentrum ‘Lloyds Terras’ in Veendam. Hier heb ik een mooie grote ruimte welke veel mogelijkheden biedt. Ook is multidisciplinaire samenwerking nog makkelijker in deze setting.

Diana ten Berge

Diana

Ik ben Diana te Berge , ik ben 25 jaar getrouwd en samen met mijn echtgenoot hebben we drie dochters. Ik ben geboren in Amersfoort en woon nu sinds 8 jaar in Assen. Na de in-service opleiding tot  A- verpleegkundige gevolgd te hebben in het Zuwe Hofpoort ziekenhuis in Woerden, heb ik in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen de Brede basis IC-CCU opleiding gedaan. Na een aantal jaren op de IC te hebben gewerkt en 3  kinderen te hebben gekregen, heb ik in 2009 het roer omgegooid en heb ik de HBO  opleiding Podotherapie  aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven gedaan. Na deze opleiding heb ik ervaring opgedaan in een aantal eerstelijns podotherapie praktijken. Ik vond de voetzorg van diabetes patiënten een enorme uitdaging en heb daarom mijzelf verder gespecialiseerd in de diabetes voetzorg door in 2016 de post HBO opleiding Diabetes podotherapie te gaan doen. Ik heb  mijn kennis kunnen verbreden door te werken op de diabetes voeten poli van het Isala ziekenhuis in Zwolle en de diabetes voetenpoli van het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal. Per 1 december 2020 heb ik een nieuwe uitdaging gevonden bij Martine Engberts, een vroegere collega van mij,  van Engberts podotherapie, in het nieuwe gezondheid centrum  Lloyds Terras in Veendam.

Afsprakenbalie

De telefoon wordt doorgaans aangenomen door de afsprakenbalie. U kunt iedere werkdag bellen. U kunt ook altijd een e-mail of whatsapp bericht sturen als u een vraag heeft of een terugbelverzoek.

Engberts Podotherapie Veendam

Heeft u voet-, knie-, of rugklachten? Heeft u last van ingroeiende teennagels? Twijfelt u over de voetstand van uw kind? Wilt u een diabetes voetscreening? Maak dan een afspraak in de online agenda of telefonisch via 06 – 40 70 77 86

Ga naar contact