Menu

Locatie

Engberts Podotherapie Veendam

Vanaf 1 april 2020 is Engberts Podotherapie is gevestigd in gezondheidscentrum Lloyd’s Terras in Veendam. Het adres is Lloydsterras 6, 9641DZ Veendam. Dit is tegenover Leen Bakker en naast de Jonkerloods (het busstation).
U komt het makkelijkst op de parkeerplaats via de grote rotonde met de fontein (Lloyds plein) afrit ‘P+R Spoorweg’ richting het station, de eerste weg links de parkeerplaats op.
In het gezondheidscentrum bevindt de praktijk zich op de begane grond, als u in de hal komt links af (zuidvleugel).
U hoeft zich niet te melden, u kunt plaats nemen in de gezamenlijke wachtruimte/hal.

In het nieuwe gezondheidscentrum zijn vele andere zorgverleners gevestigd. Onder andere huisartsenpraktijk dr. Veentjer, huisartsenpraktijk Hofman en Janmaat, apothekers combinatie Veendam, Fysiotherapie Fysio Topzorg, Molendrift, Buurtzorg, De Bruggen, Certe, SEDN, Dietistenpraktijk Nijenhuis, voedingsadviesbureau van de Linde, psychologie praktijk Oostland en Treant. Deze combinatie van zoveel verschillende zorgprofessionals onder één dak biedt unieke mogelijkheden.
Door de verhuizing sluit onze locatie bij sportschool Oxygym aan het Boven Oosterdiep 9 in Veendam vanaf 1 april 2020.

NVvP

Engberts Podotherapie is aangesloten bij de NVvP ( nederlandse vereniging voor podotherapeuten), de beroepsvereniging voor podotherapeuten. Vaak is dit van belang voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Kwaliteitsregister paramedici

Om de kwaliteit van de zorg te waarborgen wordt door een onafhankelijke externe partij geregistreerd of zorgverleners voldoende nascholing volgen. Voor podotherapeuten wordt dit bijgehouden in het kwaliteitsregister paramedici. Hier zijn we bij aangesloten.

Kwaliteitskeurmerk

Iedere vijf jaar wordt er een audit uitgevoerd om vast te stellen of de praktijk aan alle regel voldoet wat betreft locatie, hygiëne, kennisniveau, dossiervorming etc. De praktijk is in 2020 gekeurd en heeft het kwaliteitskeurmerk met 82% behaald.

Engberts Podotherapie Veendam

Heeft u voet-, knie-, of rugklachten? Of klachten bij het sporten? Twijfelt u over de voetstand van uw kind? Wilt u een diabetes voetscreening? Maak dan een afspraak in de online agenda of telefonisch via 06 – 40 70 77 86

Ga naar contact