Menu

Contact met Engberts Podotherapie

U vindt de praktijk in het gezondheidscentrum Lloyds Terras in Veendam. Het adres is Lloydsterras 6 Veendam. U kunt parkeren op de parkeerplaats direct naast het gezondheidscentrum of op de mindervaliden parkeerplaatsen voor de deur. U komt hier het makkelijkst via de grote rotonde.
De praktijk bevindt zich op de begane grond, als u binnen komt links in de zuidvleugel. Als u een afspraak heeft hoeft u zich niet te melden u mag plaatsnemen in de hal.

U kunt een afspraak maken via de online agenda. U kunt een account aanmaken via onderstaande link. Hierna kunt u rechtstreeks in de agenda een moment kiezen wat u uitkomt

Maak een afspraak

Let op! Als u geen account bevestigingsmail krijgt controleer dan uw spam inbox.

De praktijk is op werkdagen telefonisch bereikbaar via 06 – 40 70 77 86. Tijdens het spreekuur wordt de telefoon aangenomen door de assistente. Natuurlijk kunt u ook een email sturen naar info@engbertspodotherapie.nl of vul het onderstaande contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bij hotmail-adressen komt onze reactie vaak binnen in uw spam-inbox.

April 2022: Vanwege het zwangerschapsverlof van Martine kan het iets langer duren voordat u reactie krijgt.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.